Търсене
Търсене
Close this search box.

Създай своя профил в сайта днес и спечели точки, които можеш да използваш за пазаруване. Happy shopping!

Плащане

За да направим пазаруването лесно и достъпно за вас сме добавили разнообразни методи за плащане на вашата поръчка.

1. Плащане с карта

Нашата препоръка е да използвате картово плащане и тук ще изброим предимствата на този метод:

  • нямате допълнителни такси, свързани със самото плащане. Банковите такси за картовата трансакция се поемат от нас.
  • при плащане с наложен платеж, вместо с карта, се начислява ТАКСА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ в размер на 2 лева
  • печелите 100 точки в програмата ни за лоялност при всяко плащане с карта, които можете да използвате за покупка на стоки от нашият уебсайт! Повече за лоялната ни програма можете да прочетете тук
  • не е необходимо да се ангажирате с плащане в деня на получаването
  • в случай, че се наложи да върнете артикул към нас, ние възстановяваме сумата директно по картата ви, което е много по-лесно и удобно, отколкото да очаквате сумата като паричен превод при куриер, което е свързано и с изразходване на време от ваша страна
  • Плащането с карта в нашата страница е сигурно и безопасно, ние нямаме достъп до вашите банкови данни и не ги съхраняваме.

За тези от вас, които предпочитат този метод на плащане ви уведомяваме, че стартираме изпълнението на заявката ви, когато плащането е вече постъпило при нас (понякога може да отнеме повече от 12 часа ако преводът е направен през почивните дни)

Запознати сме, че има клиенти, които избират този метод, тъй като не могат да се доверят на доставчика, че ще изпрати точно това, което те желаят, но можем да ви гарантираме, че по силата на договорът, който сключваме с вас като клиенти в момента на покупката (вижте секция ОБЩИ УСЛОВИЯ тук) ние се задължаваме да изпълним вашите права по закон, свързани с рекламация и връщане съгласно горепосочените ОБЩИ УСЛОВИЯ.

  • при заплащане с Наложен Платеж се начислява такса НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, в размер на 2 лева.
  • изборът на метод за плащане Наложен Платеж НЕ ви освобождава от задължението да потърсите пратката си и да заплатите таксите за транспорт (ако се дължат такива), което поемате със сключването на договора за покупка с нас, по време на приключването на вашата поръчка в КОЛИЧКАТА на нашата страница.

Всички плащания на страницата на lolo.bg постъпват към дружеството, което управлява настоящият уебсайт, а именно: “ТЕ МИРАТ” ЕООД, с ЕИК: 206886060, регистрирано в гр. София.

Scroll to Top